SERVICII REPARATII SI MONTAJ ACOPERISURI - 0731.175.558

 

Montaj si reparatii acoperis - servicii de calitate durabile, rezistente in timp!  Suna acum 0720.262.149

REPARATII SI MONTAJ ACOPERISURI

 
Reparam si montam acoperisuri din tabla, tigla ceramica, sindrila bituminoasa, tabla lindab si alte tipuri de acoperis. Mai jos regasiti o parte din serviciile prestate de noi.

MONTAJ ATICURI Detalii

 
Pe langa lucrarile clasice de montat diverse invelitori, firma noastra va ofera servicii de montat aticuri.
Aticul este parte a antablamentului ridicata deasupra cornisei, menita sa mascheze marginea acoperisului, asezat deasupra cornisei, la nivelul fatadei sau retras, aticurile se acopera cu tabla plana pentru a proteja fatada de intemperii.
Aticurile din tabla se confectioneaza la comanda in atelierul nostru, in functie de dimensiunile necesare. Montajul este realizat de tinichigii calificati si priceputi in domeniul tinichigeriei.
Aticurile pot fi la 1 metru linear (este cel mai popular, dar si cel mai rezistent la vant puternic, deoarece are mai multe cleme de fixare), sau la 2 m liniari sau mai mari, in functie de preferintele clientului. Grosimea minima a tablei plane din care se poate confectiona aticul este de 0,28 mm.
 

MONTAJ DOLII Detalii

 
Oferim servicii de inlocuire si montaj dolii din tabla sau pvc prin demontarea celei vechi si montarea unei noi dolii sau chiar de dimensiuni mai mari pentru a putea prelua cat mai multa apa si a nu permite obturarea cu frunze, noroi sau alte gunoaie ce conduc la infiltratii de apa in casa dumneavoastra.
Probleme pot aparea la dolii chiar daca aparent este bine efectuata lucrarea la acoperisurile cu panta foarte mica, cele mai frecvente cazuri sunt la acoperisurile de tip ”tigla metalica”.
 
 

SERVICII DE IMBRACAT COSURI DE FUM Detalii

 
In 16 ani de activitate, peste 80% din lucrarile noastre de reparatii au constituit inlocuirea tablei din jurul hornurilor. In cele mai multe cazuri din cauza degradarii tablei sau nu foarte putine cazuri de montarea defectuoasa. Pentru imbracarea cosurilor de fum este necesara experienta in tinichigerie.
 

MONTAJ JGHEABURI SI BURLANE Detalii

 
Executam lucrari de inlocuit jgheaburi clasice din tabla zincata cat si montajul jgheaburilor de generatie noua de orice tip. Pe langa aceste lucrari efectuam si tinichigerie clasica, montaj de parazapezi, tamplarie sageac , restaurari lucarne si tot ce este necesar pentru un produs finit de cea mai buna calitate la preturi accesibile.
 

SERVICII DE VOPSIT ACOPERIS Detalii


Daca aveti un acoperis din tabla zincata clasica faltuita si nu arata tocmai bine, pentru a nu-l schimba il puteti vopsi pentru a-si recapata astectul de alta data.
 Firma noastra se ocupa cu vopsirea acoperisurilor din tabla zincata, garduri, fatade, sageac din lemn, case din lemn si orice suprafata ce se poate vopsi.
 

SERVICII DE INLOCUIRE TIGLE SPARTE Detalii


In aceasta categorie putem enumera mai multe tipuri de acoperisuri invelite cu tigla pentru care efectuam reparatii. Acoperisurile invelite cu tigla ceramica sau tigla de beton tip „bramac”, „elpreco”, acoperisuri vechi din perioada interbelica acoperite cu tigla solzi sau tigla de „jimbolia”, tigla din azbest tip romb,internita etc.
 De asemenea executam reparatii si pentru acoperisurile invelite cu tigla metalica.
 

SERVICII DE MONTAJ PARAZAPEZI Detalii


Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efectuam lucrari de montaj parazapezi. Parazapezile se aleg in functie de tipul invelitoarei si a pantei acoperisului cat si a importantei caii de acces adiacente, dupa caz.
 
 
Reparatii jgheaburi si burlane - servicii montaj si degivrari/desfundari
Reparatii jgheaburi si burlane - servicii montaj si degivrari/desfundari

Executam lucrari de inlocuit jgheaburi clasice din tabla zincata cat si montajul jgheaburilor de gen...

Vopsit acoperis tigla metalica sau ceramica
Vopsit acoperis tigla metalica sau ceramica

Daca aveti un acoperis din tabla zincata clasica faltuita si nu arata tocmai bine, pentru a nu-l sch...

Parazapezi acoperis - servicii de montaj si reparatii
Parazapezi acoperis - servicii de montaj si reparatii

Atat pentru acoperisurile noi cat si pentru acoperisurile vechi, indiferent de tipul acestora, efect...